Més de cinquanta anys d’història i passió, al Club Tennis Figueres

0
850

Situat a Sta. Llogaia d’Àlguema i fundat el 1966, és en un dels complexos amb més llegat de la comarca


El Club Tennis Figueres és avui un dels clubs esportius més consolidats de la comarca alt-empordanesa. El coordinador de l’entitat, José Luis Osuna, explica que tot i el llegat històric del complex esportiu, el club encara està creixement. «Ja passem dels 300 socis», explica Osuna. Amb la seva arribada a les instal·lacions de Santa Llogaia d’Àlguema es va potenciar molt el món del pàdel i també l’escola de tennis i de pàdel. Actualment el Club Tennis Figueres ofereix classes particulars i també classes en grup, per a tots els nivells i disciplines, i hi ha més d’un centenar d’alumnes de diferents edats.

LES INSTAL·LACIONS. Osuna destaca que aquests últims anys han pogut augmentar el nombre de pistes de pàdel fins a tenir-ne nou. Pel que fa a les pistes de tennis, explica que ara n’hi ha cinc de terra batuda i una de dura que «aviat es convertirà en una pista de terra batuda», assegura el coordinador. Osuna afegeix que «tot i la pandèmia de la covid-19, gràcies al creixement que hem tingut, hem aconseguit ampliar les instal·lacions tant de pàdel com de tennis». I una de les últimes incorporacions a les seves instal·lacions és la pista de touchtennis, una modalitat esportiva que es basa en el tennis, però es juga en una pista més compacta, amb pilotes d’escuma i raquetes més petites. Osuna diu que «el touchtennis és un esport que ens ha anat molt bé perquè s’ha convertit en un minitennis per l’escoleta i ajuda molt al desenvolupament esportiu dels nens i nenes de l’escola». Seguint amb les instal·lacions, cal destacar que tenen piscina, gimnàs equipat amb dues sales i restaurant. Una de les característiques és que el Club Tennis Figueres està situat en un entorn natural: les pistes són a l’aire lliure i l’espai convida a desconnectar de tot i connectar només amb l’esport.

NOU SERVEI. El coordinador explica que una de les últimes novetats del club és la incorporació d’un fisioterapeuta professional que tracta socis i usuaris del club. Per a més informació, es pot consultar la seva pàgina web:
www.clubtennisfigueres.com.


  • Pots consultar l’Hora del Poble de Santa Llogaia d’Àlguema, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li