MĂ©s de 600 propostes en el primer Pressupost Participatiu

0
1114

Més endavant, la ciutadania serà cridada a prendre part del Fòrum Ciutadà de Priorització, una sessió en què els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes


 

El passat diumenge, 19 de novembre, va acabar la recollida de propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu de Castelló d’Empúries. Durant el període de presentació, els veïns han entregat 611 propostes.

Un cop s’han recollit totes les propostes presencialment i electrònicament, aquestes seran ara valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Així, seran considerades finalistes totes aquelles que compleixin els requisits següents: ser de competència municipal, no sobrepassar el cost de 125.000 €, no contradir els plans aprovats, ser viables tècnicament, respectar el marc jurídic i legal i ser considerades una inversió.

Més endavant, la ciutadania serà cridada a prendre part del Fòrum Ciutadà de Priorització; una sessió participativa oberta a tots els veïns en què els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes, que seran els que finalment se sotmetran a votació popular.

Finalment, les propostes escollides en el Fòrum seran sotmeses a votació durant el febrer del 2018. Hi podran participar tots els empadronats al municipi majors de 16 anys. L’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost del 2018 les propostes més votades fins a esgotar la partida dels 125.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li