Més de 4.000 persones celebren l’aniversari de la marina

0
1589

Els organitzadors de la festa van decidir preparar un concert d’alta qualitat que havia de ser l’espectacle principal dels actes del cinquantè aniversari


 

Empuriabrava porta tot l’estiu de festa per celebrar els cinquanta anys del seu naixement amb centenars d’activitats. Arribat aquest punt, en què la temporada l’estiu està pràcticament a punt de finalitzar, els organitzadors de la festa van decidir preparar un concert d’alta qualitat que havia de ser l’espectacle principal dels actes del cinquantè aniversari.

Per tal d’aconseguir que aquesta celebració perdurés en la retina i la memòria dels qui han pogut viure aquests cinquanta anys, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va portar al municipi la mítica banda dels The Original Blues Brothers, que van oferir un espectacle pels enyorats del millor blues i soul.

Van ser més de 4.000 les persones que es van acostar a la marina per presenciar el concert del grup nord-americà conegut per interpretar grans temes de blues, soul, jazz i rock i que va tenir un gran èxit entre les dècades dels 80 i 90.

Encara que en un primer moment el concert s’havia de celebrar el dissabte 19 d’agost, finalment i degut als fets ocorreguts a Barcelona i Cambrils, la banda va haver de postposar l’espectacle per acabar-lo realitzant dimecres passat, 23 d’agost, a la mateixa platja d’Empuriabrava.

Al llarg de la vetllada, el grup es va dedicar a oferir un espectacle inoblidable repassant temes clàssics de la seva discografia com Going back to Miami i Everybody need somebody to love.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li