Més de 220 joves s’apunten al Campus Peralada

0
1640

El Campus Peralada, promogut pel Festival, ofereix a estudiants la possibilitat d’assistir en els assajos de les companyies i als espectacles


 

Promoure la música i la dansa entre els joves de l’entorn i obrir les portes del Festival Castell de Peralada als estudiants. És l’objectiu del Campus Peralada, que va donar el tret de sortida el dia de la inauguració del Festival, el 5 de juliol, amb una conferència de la concertista Abigaïl Prat. I dissabte, abans de la seva actuació, el compositor Rufus Wainwright va parlar amb el guionista Roger Gual de la seva relació amb el cinema i l’òpera, en el marc del cicle «Diàlegs», on també conversaran el director teatral Oriol Broggi amb el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, el 7 d’agost. Per altra banda, els estudiants de dansa tenen quatre propostes formatives, com una masterclass del Ballet du Capitole de Tolosa i entrades per la seva actuació. Hi ha activitats programades per als nois del Casal d’Estiu del municipi i tindran accés a l’obra Pere i el llop.

GUIA DIGITAL. S’ha creat la Guia del Festival, una aplicació gratuïta i pionera, digital, per a mòbils i tauletes per consultar tota la informació de la programació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li