Més acció educativa i voluntariat

0
515

El Parc Natural de Cap de Creus ha enllestit el seu Pla estratègic d’educació i voluntariat ambiental pel període 2021-2023, document que s’emmarca en l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya


El Parc Natural de Cap de Creus ha enllestit el seu Pla estratègic d’educació i voluntariat ambiental pel període 2021-2023. El document s’emmarca en l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya, que recull la necessitat d’ampliar la «conscienciació» de les persones en relació amb el patrimoni natural i la biodiversitat i augmentar la «participació individual i col·lectiva en la seva conservació». En aquest sentit, el pla defineix les estratègies per incloure accions que promoguin els dos àmbits en la gestió del Parc i els seus plans anuals i preveu un total de 18 actuacions a desenvolupar en tres anys. Entre elles, la creació d’un projecte educatiu que generi «pertinença» al parc, la realització de nous recursos pedagògics i el disseny d’un programa de formació per a oficines d’informació i el sector turístic. També s’engegarà una campanya de promoció del voluntariat, es consolidarà la Taula del Voluntariat i se’n crearà una de nova amb agents promotors d’activitats d’educació ambiental.

D’altra banda, es promourà la creació de sinergies entre el Parc i altres entitats locals per l’ús d’equipaments i es realitzaran jornades d’intercanvi. A més, es milloraran els equipaments existents i es revisarà la cartellera i el material divulgatiu del Parc.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li