Medalles i millors marques a l’estatal sots-18

0
941

Jana Brusés, del Club Atletisme Figueres, es penja la medalla de bronze en els 100 m tanques, tancant així un gran any en l’esfera particular


Tarragona es va convertir el cap de setmana passat en el nou lloc que va evidenciar el bon moment de l’atletisme comarcal. En concret, a la ciutat catalana s’hi va disputar el Campionat d’Espanya sots-18, una competició en la qual els atletes de casa nostra van assolir medalles i millors marques personals.

Qui va arribar més lluny va ser l’atleta del Club Atletisme Figueres (CAF) Jana Brusés, que es va penjar la medalla de bronze a la prova dels 100 m tanques, on va aturar el cronòmetre amb un temps de 14”50. Anteriorment, Brusés s’havia imposat amb solvència a la seva semifinal.

En aquesta mateixa prova hi va competir Dounia Routbi, també del CAF, que tot i firmar la seva millor marca de la temporada no va poder arribar a la final després de ser tercera a la seva semifinal.

FINALISTES DEL VENTALLÓ. Els qui també van destacar a la prova tarragonina van ser els esportistes del Club Atletisme Ventalló. Així, Gerard Guixeras va ser sisè a la prova dels 400 m tanques, on va firmar la millor marca personal a les semifinals (55”21), mentre que Judit Alemany va ser setena en aquesta mateixa prova i novena en els 100 m tanques, on va fer la millor marca personal d’aquesta temporada amb un temps de 14”94.

ESTATAL SOTS-16. D’altra banda, el club de Ventalló també tindrà representació en el campionat d’Espanya sots-16 que se celebrarà aquest cap de setmana. Pel que fa al CAF, clou una atípica temporada i ja prepara un nou curs igualment excepcional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li