Maverick reviu a Tailàndia

0
1525

El pilot rosinc va tornar a pujar al podi després de ser tercer a Buriram, en un bon cap de setmana de les Yamaha


 

Com un bàlsam. Així es va erigir la prova del Gran Premi de Tailàndia per a Maverick Viñales (Movistar Yamaha), que després de cinc curses va poder tornar a gaudir del podi gràcies al seu bon tercer lloc al traçat de Buriram.

El pilot rosinc ja havia evidenciat una millora considerable durant els entrenaments i també durant la fase de qualificació, que va tancar amb una esperançadora quarta posició. Durant la cursa, i després d’un inici rondant la cinquena i sisena posició, amb una lluita amb Zarco que semblava que el frenaria, l’alt-empordanès va aconseguir escapar-se i situar-se en el grup capdavanter, que ja no va deixar. Ubicat entre els primers, Mack va combatre el lloc amb Márquez, Dovizioso o el seu company Rossi, a qui va superar al tram final i va poder segellar, així, una tercera posició necessària en el terreny competitiu, però també anímic.

Amb aquest resultat, el jove pilot de Roses recupera la quarta posició de la general, amb 146 punts.

ISAAC VIÑALES, PENÚLTIM A BURIRAM. El pilot llançanenc Isaac Viñales (Forward Racing Team) va cloure la cursa del Gran Premi de Tailàndia de diumenge amb una discreta penúltima posició (24è). L’alt-empordanès, que durant la sessió de qualificació tampoc havia trobat la seva millor versió (un 31è lloc), no va tenir opcions de puntuar i va passar la línia d’arribada a gairebé un minut del primer classificat, l’italià Francesco Bagnaia, el líder.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li