Masmartí relleva Valero com a president d’ERC a Figueres

0
1310

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, destaca que la secció local ha pres decisions molt importants darrerament


Jordi Masmartí i Recasens és el nou president de la secció local d’ERC a Figueres en substitució de Lluís Valero, que l’ha encapçalat durant la darrera legislatura. Així es va decidir en la darrera assemblea local, celebrada el passat 30 de juliol.

A la nova executiva encapçalada per Jordi Masmartí hi ha altres incorporacions. Guillem Massallé serà secretari d’organització; Gregori Peral, secretari de Finances; Angi Afonso, a la Secretaria de la Dona; Toni Soler, secretari de Política Municipal; Agnès Figueres, a la Secretaria d’Imatge i Comunicació; Montse Roig, a la Secretaria d’Entorn; Joan Carné, secretari de Nova Ciutadania; Montserrat Segura, a la Secretaria de Formació; Xavier Besora, secretari d’Activitats, i Ferran Quintana, secretari de Campanyes. A banda, Nàdia Fernàndez i Jordi Torrent són vocals, i Arnau Deu i Josep Alegrí, del Jovent Republicà i el Grup Municipal, respectivament, membres nats.

Masmartí va destacar «les ganes i responsabilitat amb què encarem el nou projecte un grup de persones molt capacitat». Agnès Lladó també va prendre la paraula per felicitar l’executiva entrant. Va recordar: « Darrerament la secció ha pres decisions importants que em fan sentir molt orgullosa, tenim molta feina per fer i la millor gent per a fer-la!».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li