Masetplana és una història de tradició i futur

0
847

L’empresa està situada al municipi de Garriguella, «ben bé a la falda de l’Albera i observats en tot moment pel gegant del Canigó», com defineixen


Masetplana s’explica a través d’una extensa història, és fruit d’una llarga tradició familiar que comença el 1826 i va creixent de generació a generació. Tal com expliquen a la seva pàgina web, Masetplana és avui un celler de referència gràcies a l’avi Julián, en Xavier Maset i ara, en Julià, qui actualment dirigeix el Molí i el Celler en el seu projecte d’expansió. Masetplana és, en l’actualitat, un molí d’oli de referència a l’Empordà pel seu volum i qualitat i un celler de vins i caves amb molta projecció que combina personalitat i excel·lència.

MASETPLANA ÉS OLI I VI. Tradició, passió i curiositat són tres ingredients clau per cadascun dels seus productes. El seu oli d’oliva ecològic és especialment apreciat a moltes taules i cuines d’arreu, un cupatge molt ben equilibrat a base d’Argudell, la oliva més característica de la comarca, Picual i Arbequina. Des de 2007, amb la setena generació al capdavant, la seva vinificació s’embarca en un nou projecte que segueix creixent fins avui, presentant aquest 2021 dos nous vins. «L’Empordà que sempre has pensat de manera diferent».

L’ENOTURISME. Repensar l’enoturisme també ha estat una de les seves propostes d’aquest últim any. Ofereixen un nou concepte d’experiència enoturística, basada en la descoberta de l’entorn a través dels seus productes, olis, vins i productes km 0. No tenen horaris, ja que la personalització és això: s’adapten a les necessitats de cada persona visitant amb l’objectiu de poder gaudir al màxim l’experiència a l’entorn de Masetplana.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li