Marxa d’una vuitantena de tractors fins al Puig de les Basses

0
1612

L’exconsellera Dolors Bassa va tenir permís per sortir de la presó dissabte i visitar la seva mare a la Clínica Girona


 

La convocatòria d’Unió de Pagesos va arribar a concentrar una vuitantena de tractors dimecres al matí al Puig de les Basses. Va ser una mobilització de la pagesia per reclamar la llibertat dels presos polítics. La tractorada va arribar a les portes del centre penitenciari on hi ha empresonada l’exconsellera Dolors Bassa. Allà, unes 300 persones, entre les quals hi havia representants polítics i de les entitats, es van concentrar i va haver-hi parlaments.

La germana de Dolors Bassa, Montse, va llegir una carta de l’exconsellera en què agraïa les mostres de suport i afirmava que «la indignació i la ràbia han de deixar pas a la fermesa i a la serenor». La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va fer una crida a plantar cara a un estat «demofòbic». Hores abans s’havia celebrat un altre sopar groc multitudinari a l’exterior del Puig de les Basses, aquest cop amb gegants i més gent que en l’anterior fent una marxa groga.

PERMÍS PENITENCIARI. L’exconsellera Dolors Bassa va poder sortir del Puig de les Basses durant unes hores aquest dissabte. El Suprem li va concedir el permís penitenciari perquè visités la seva mare, acabada d’operar, a la Cínica Girona durant dues hores. Aquest ha estat el primer permís preventiu que es concedeix a un pres pel procés. L’entorn de Bassa va demanar intimitat perquè el permís es pogués desenvolupar amb normalitat i així va ser.

ACN

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li