Martí Gironell i Màrius Serra, a la Festa de l’Anxova

0
1659

El periodista Martí Gironell rebrà l’Anxova d’Or i Màrius Serra serà el pregoner de la 28a edició de l’esdeveniment, del proper 7 d’octubre


 

El sector anxover ha escollit l’escriptor Martí Gironell per rebre l’Anxova d’Or, per la seva difusió del producte estrella de l’Escala. El també periodista Màrius Serra serà el pregoner de la Festa de l’Anxova, que se celebra el primer diumenge d’octubre.

La Ruta de la Tapa, però, ja es posa en marxa aquest divendres, 28 de setembre. En aquesta vuitena edició, hi participen un total de 45 establiments. Fins al 7 d’octubre, els usuaris podran tastar les tapes i segellar, en un document, els establiments per on han passat. Qui les hagi degustat totes, entrarà en un sorteig d’un àpat al Celler de Can Roca. Qui hagi aconseguit un segell de vint establiments, participarà en el sorteig de cinc tiquets de 50 euros per gastar en els comerços de la Unió de Botiguers de l’Escala i també es sorteja un àpat per a dues persones al Restaurant Bòtic. La ruta s’acaba el 7 d’octubre amb la Festa de l’Anxova. El pregó i el lliurament de l’Anxova d’Or tindran lloc a la Platja (11.30 h). Tot seguit, hi haurà la degustació popular d’anxoves i les havaneres del grup Oreig de Mar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li