Marià Padrosa: ‘M’agradaria poder inaugurar un local propi de la Penya durant la meva etapa a la presidència’

0
1846

La Penya Blaugrana Alt Empordà va celebrar diumenge el 35è aniversari amb un àpat de germanor al restaurant El Pa Volador de Vilatenim, una efemèride festiva que deixa palesa la consolidada trajectòria d’una entitat que, avui dia, ja compta amb més de 300 socis


 

Quina valoració en fa d’aquest 35è aniversari?
Aquesta xifra ja ho diu tot. Estem parlant de 35 anys, un període que significa que a la penya ja hi ha passat més d’una generació, és a dir, hi ha hagut recanvis que han fet possible arribar fins on, de moment, hem arribat. I això és molt important, tenint en compte que una entitat depèn molt de les persones que hi ha al davant.

Com descriuria la trajectòria de la penya?
Hem mantingut una línia equilibrada i bastant regular, mai hem estat pretenciosos en fer una gran penya. Un dels trets diferencials que tenim és que durant tot aquest temps sempre hem fet un desplaçament setmanal al Camp Nou, una activitat que és el nostre actiu més important i que hem sabut mantenir amb els anys.

Amb quina salut s’arriba al 2017?
Ara mateix som 310 socis, un col·lectiu important, i el mes de març passat vam celebrar la 2a Trobada de Penyes de l’Empordà i la Catalunya del Nord juntament amb el PB Almogàvers Empordà. Tot això denota que ens trobem en un moment bo, tot i que ens aniria molt bé tenir un local social propi perquè el context fos encara millor, és un tema que tenim pendent.

És la principal lluita que teniu entre mans, entenc.
Sí, per descomptat, un local ens donaria molt de retorn. En aquests moments és un projecte que no està aturat, tenim diverses idees al cap, però s’han de donar una sèrie de circumstàncies. A mi, com a president, m’agradaria poder inaugurar-lo, seria un espai que donaria molt de caliu.

El perfil de penyista ha canviat molt?
Els grans resultats recents del Barça han canviat les coses, sí. Hi ha molts joves que només han vist el Barça guanyar, mentre que també hi ha gent de més edat que va patir travessies en el desert durant anys. La combinació d’uns i altres és el millor per a l’entitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li