Maria Jacobs inaugura el cicle de cantautores del Teatre Bon Pastor

0
1538

L’espai cívic ha programat 4 actuacions que portaran a Figueres noms com Edurne Vega o Laura Centelles


 

L’espai cívic Teatre Bon Pastor, de Figueres, ha programat per aquest febrer, en col·laboració amb Ràdio Vilafant, un cicle musical dedicat exclusivament a cantautores, que arrencarà aquest dissabte, a dos quarts de deu del vespre. El concert, gratuït, anirà a càrrec de la cantautora vallenca Maria Jacobs, que hi presentarà els deu temes del seu primer disc, 7teen Secrets, produït per Xavier Llorach, exguitarrista de Whiskyn’s. Per a l’actuació, Maria Jacobs estarà acompanyada del violinista de la seva banda, Sergi Planas.

El segon concert del cicle serà el dissabte següent, 10 de febrer, i anirà a càrrec de dues joves cantautores, que portaran els temes dels seus primers treballs: Marina Prat hi prestarà Serendipia, i Sandra Bautista, La casa de les mil olors.

Des del Maresme, el dissabte 17 de febrer arribarà a Figueres Edurne Vega, que es presenta amb el lema «actitud roquera i lluita feminista». A l’escenari de l’espai cívic Teatre Bon Pastor, la bandautora hi presentarà el seu nou àlbum, Frontera, els temes del qual han estat acollits amb entusiasme pels mitjans especialitzats com iCat FM o Enderrock. Després del seu pas pel Sona 9 i de ser seleccionada per la revista Enderrock com una de les 100 veus femenines que trepitjaran fort aquest any, Vega portarà a Figueres un directe ple d’emoció rockera; indie-rock on ressonen des d’acords dels Pixies, Patti Smith, The Breeders o Dinosaur Jr fins a sons de grups més propers com Sènior i el Cor Brutal, Mishima o Inspira.

Tancarà el cicle musical de cantautores de l’espai cívic Teatre Bon Pastor, l’últim dissabte de febrer, la jove vigatana Laura Centelles, que hi portarà el resultat del seu treball acadèmic Tornar-me a trobar. Es tracta d’un projecte que no va néixer només per ser acadèmic, sinó que ha esdevingut des del principi un repte i una il·lusió personal que li ha permès donar-se a conèixer i expressar-se de la millor manera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li