Maria Alzamora, segona al concurs Fundació Vila Casas

0
1243

La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat la fotografia El joven sin la perla, de Sophie Köhler, que s’ha endut un premi en metàl·lic de 6.000 euros


La Fundació Vila Casas ha premiat a ala fotògrafa, dissenyadora gràfica i il·lustradora empordanesa Maria Alzamora amb una accèssit valorat en 3.000 euros en el Premi de Fotografia 2020, organitzat per l’entitat. L’empordanesa ha obtingut la segona posició amb la instantània ‘Sense títol’.

La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat la fotografia ‘El joven sin la perla’, de Sophie Köhler, que s’ha endut un premi en metàl·lic de 6.000 euros.

El jurat estava format per Álvaro Sánchez-Montañés, guanyador del Premi de Fotografia 2017; Joana Hurtado, directora del Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats; Joana Roda, codirectora i cofundadora de Bombon Projects; Rafael Tous, col·leccionista; Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas; Antonio Sagnier, vicepresident de la Fundació, i els directors d’art, Àlex Susanna i Glòria Bosch. El resultat es va el resultat es va anunciar el dissabte, el mateix dia que s’inaugurava l’exposició.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li