Maquillatge especial Nadal

0
1110

Ha arribat el desembre i, amb aquest, el Nadal. Els carrers s’omplen de llums, les botigues es vesteixen de gala i els aparadors ens enlluernen amb productes per regalar aquests dies. Durant aquestes festes també ens preocupem per millorar la nostra imatge amb les últimes tendències de maquillatge.
Brillantor subtil i nacrats delicats per una pell translúcida són els elements principals del maquillatge d’aquest Nadal. Aquest any s’imposen els colors naturals amb alguna nota divertida i sensual. Mirades fresques i galtes ruboritzades són els trucs a seguir per lluir la teva millor cara.
Buscar un maquillatge que ens senti bé i que sigui diferent al que normalment utilitzem no sempre és fàcil. Precisament, aquest desig de buscar quelcom que sigui especial és el que aprofiten les principals marques de bellesa per crear línies de cosmètics especialitzats. Sense oblidar les tendències d’aquesta temporada, pots escollir un maquillatge més sofisticat i elaborat. T’expliquem pas a pas un maquillatge fresc i natural i un altre de més sofisticat per lluir el 24 i el 31 de desembre.
 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li