“M’agradaria competir a la Vendée Globe; seria una experiència motivant i gratificant”

0
742

El temps t’ha fet pair la tercera posició en la Barcelona World Race?
Ara ho mirem amb perspectiva i estem molt contents dels resultats obtinguts. T’adones de la seva importància i fins i tot penses que potser podríem haver estat segons, però això fa de molt mal dir perquè depèn de molts factors. Potser, si haguéssim estat més endavant, hauríem trobat unes condicions meteorològiques problemàtiques. La tercera posició és fantàstica, a la sortida teníem clar que seria difícil però ho hem aconseguit i n’estem molt satisfets.

Expectatives superades, doncs?
El podi el contemplàvem, però sabíem que aquesta regata era molt complicada d’acabar. Érem conscients, però, que si aconseguíem completar-la teníem possibilitats d’acabar en bona posició.

Què hauria passat si la tàctica hagués funcionat al Cap de Bona Esperança?
És difícil de pronosticar, però el que sí puc dir és que hauríem avançat uns quatre o cinc dies. Allà hi vam perdre tres-centes milles i més endavant, fruit de l’error, ens va aturar un anticicló.
Malgrat aquest contratemps, la navegació ha estat més senzilla que la primera experiència a la BWR?
Ha estat diferent. Des d’un punt de vista humà ha resultat molt més fàcil perquè amb l’Anna ens coneixem des de fa molts anys i, tot i ser diferents, som bastant compatibles. Érem molt permissius entre nosaltres i això ha fet que les coses fossin més senzilles quan apareixien els errors, per exemple.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li