Maçanet de Cabrenys, feu de l’Open estatal

0
636

L’esdeveniment va aplegar una vuitantena de participants —78 jugadores i jugadores, concretament— de països com Espanya, França, Alemanya, Dinamerca, Noruega, Hongria, Bulgària, República Txeca o Suècia


El municipi de Maçanet de Cabrenys va esdevenir el passat cap de setmana, de l’1 al 3 d’octubre, la dotzena edició de l’Open d’Espanya de futbolgolf, que es va celebrar a les instal·lacions del Futbolgolf Catalunya. L’esdeveniment va aplegar una vuitantena de participants —78 jugadores i jugadores, concretament— de països com Espanya, França, Alemanya, Dinamerca, Noruega, Hongria, Bulgària, República Txeca o Suècia.

El txec Petr Mares va assolir el triomf definitiu, amb un par de -35, acompanyat en el podi pel danès Lars Knudsen, segon, el suec Markus Thurlin i els també danesos Steffen Andersen i Morten Logsted, tercers.

El Futbolgolf Catalunya de Maçanet de Cabrenys ja fa més de deu anys que es troba en funcionament i esdevé l’únic equipament de tot l’estat d’aquestes característiques. La seva notorietat a l’esport és destacada, tenint en compte que és considerat un dels tres millors camps europeus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li