L’Orquestra de Cadaqués anuncia una «aturada sabàtica»

0
1276

Des de la seva fundació el 1988 amb Edmon Colomer a la batuta, havien actuat de manera ininterrompuda


L’Orquestra de Cadaqués ha emès un comunicat en què anuncien que el dia 12 de desembre entraran en un «període sabàtic de descans i reflexió». Després de 31 anys dalt dels escenaris nacionals i internacionals, la formació tancarà amb una última gira de tres concerts a Saragossa, Barcelona i Madrid, en el que probablement és el seu millor any, ja que acumulen deu gires nacionals i internacionals.

El director artístic de l’Orquestra de Cadaqués des de fa trenta anys, Llorens Caballero, considera que és precisament ara «el moment d’aturar-se i replantejar-se les coses, ja que quan les coses van de cara és més fàcil veure les possibilitats de fer-ho bé», i puntualitza que «patim molt econòmicament, com altres entitats. Pensarem la manera de donar-li la volta i en comptes de fer deu gires de quatre concerts, en podem fer quatre amb deu».

Tot i que ja és segur que no oferiran cap actuació l’any vinent, la porta del retorn no està tancada en absolut. Una aturada sense data límit en què «sempre hi ha un risc, però només acabes perdent les coses quan tens por. No creiem que aquesta decisió ens afecti negativament, al contrari», puntualitza Caballero.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li