L’oposició demana la dimissió del regidor Francesc Guisset

0
1093

Des de fa uns mesos la plantilla de la Policia Local es queixa de mancances de material i personal i reclamen unes dependències adequades


 

El darrer Ple municipal de Llançà va estar marcat per certa tensió pel conflicte entre l’equip de govern i la plantilla de la policia local. Amb la presència a la sessió de diversos agents, l’oposició d’ERC va demanar explicacions al primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Francesc Guisset.

El regidor es va referir diverses vegades als agents acusant-los d’irresponsables. Segons ERC, Guisset hauria de dimitir «perquè ja no es tracta només de la inoperància i la incapacitat del regidor per gestionar el problema, sinó pel fet d’agreujar-lo per moments, entre altres, per negar-se a admetre’l». Segons l’oposició, «quatre agents ja han demanat marxar en comissió de serveis a altres comissaries de la demarcació». Des de fa uns mesos la plantilla de la Policia Local es queixa de mancances de material i personal i reclamen unes dependències adequades.

MUSEU DE L’AQUAREL·LA. Al Ple també es va preguntar a la regidora de Cultura, Sònia Sarola, sobre la convocatòria de la Junta General del Patronat del Museu de l’Aquarel·la. ERC assegura que des del govern no van saber respondre a la pregunta després que el museu s’hagi quedat sense persona per dirigir-lo. El director i net del fundador, Eduard Martínez, va ser acomiadat. D’altra banda, l’oposició assegura que no s’ha aprovat el pressupost per l’exercici 2019 i lamenta que no s’hagi fet cap celebració o acte amb motiu de 30è aniversari del museu, que va ser el passat 22 de gener.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li