L’ONG Salut Empordà Cooperació va ajudar unes 125 persones

0
781

Dels diferents àmbits destaca el projecte de préstec de material ortopèdic, que va beneficiar 77 persones


El 2020 Salut Empordà Cooperació, l’ONG de la Fundació Salut Empordà, va donar suport a 125 persones de l’Alt Empordà. Pel que fa a l’activitat internacional, va dur a terme 2 projectes: a Marda i a Thillé Boubacar, al Senegal.

L’entitat ha fet pública la seva memòria anual. Dels diferents àmbits destaca el projecte de préstec de material ortopèdic, que va beneficiar 77 persones. Altres accions han estat el projecte d’ajut per a medicació, que ha donat suport a 12 malalts; les xerrades formatives al projecte Okup’Alt, adreçades a 36 persones, i també una cooperació amb el Banc dels Aliments.

En l’àmbit internacional, continua el projecte amb les escoles de Thille Boubacar, en el qual es dota de material escolar i salut dental a mainada d’aquests centres. En total, se n’han beneficiat 400 alumnes. Un altra acció ha estat l’enviament d’una ambulància a Marda per donar suport a la comunitat d’aquella zona, que representa unes 5.500 persones, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li