L’Obra Social la Caixa dona 5.000 euros per a l’equipament del Centre Obert de Roses

0
548

El Centre Obert de Roses és un espai de trobada d’infants d’entre 6 i 12 anys amb risc d’exclusió social, destinat a potenciar el seu desenvolupament personal, la integració social i l’adquisició de coneixements


L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Ferran Llach, acompanyats per la regidora d’Acció Social de Roses, Esther Bonaterra, han signat l’acord per a l’aportació d’un import de 5.000 € per part de l’Obra Social La Caixa a favor de l’Ajuntament de Roses. Aquesta dotació es destinarà a sufragar part de les despeses de mobiliari i equipament del Centre Obert de Roses.

El Centre Obert de Roses és un espai de trobada d’infants d’entre 6 i 12 anys amb risc d’exclusió social, destinat a potenciar el seu desenvolupament personal, la integració social i l’adquisició de coneixements. Els seus objectius són proporcionar atenció als menors des d’una vessant socioeducativa, treballant l’adquisició d’aprenentatges bàsics i fomentant alhora l’aprenentatge d’hàbits i valors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li