L’obra ‘Quasi Opera’ s’estrena a La Cate

0
585

Una representació humorística que fa un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical i de cançó napolitana que caracteritzen la veu de tenor, probablement la més coneguda entre el gran públic


La companyia Il·luminati estrenarà aquest dissabte a les sis de la tarda a La Cate de Figueres, l’obra Quasi Opera. Una representació humorística que fa un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical i de cançó napolitana que caracteritzen la veu de tenor, probablement la més coneguda entre el gran públic. Ho fa gràcies als recordats concerts dels anys noranta d’Els Tres Tenors, i oferirà també alguns dels grans hits del repertori dels tenors.

Aquesta obra és una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) que es representarà en 30 teatres d’arreu del país durant aquest any 2022. Amb aquesta proposta es vol dinamitzar aquests espais com a un punt de programació d’espectacles teatrals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li