L’Obert Miquel Mas celebra la 23a edició

0
1284

Enguany el torneig compta amb 4 titulats internacionals, els principals favorits


 

La 23a edició de l’Obert Internacional d’Escacs de Figueres Miquel Mas es va iniciar el dijous de la setmana passada a la seu original del Casino Menestral Figuerenc. Ho va fer amb una setantena de participants: 50 dels quals repartits entre els grups A i B, i una vintena que van iniciar la competició ahir dilluns, 15 d’agost, emmarcats en el grup C per a jugadors i jugadores sub-12.

Segons assenyala el Club d’Escacs Figueres, organitzador de l’esdeveniment, enguany el grup A compta amb 4 titulats Internacionals: el GM xilè Javier Campos; el MI també xilè Luis Rojas; el MI colombià Jorge González i la MIF Mònica Vilar. Entre aquests jugadors, per tant, se situen alguns dels principals candidats al títol d’aquest 2022.

8È ACTIU TERRITORIAL. Més enllà de l’Obert Miquel Mas, el club figuerenc també va organitzar la setmana passada la vuitena edició de l’Actiu Territorial de Figueres-Memorial Albert Badosa, competició vàlida pel Circuit Gironí d’Escacs Actius. Enguany hi han participat 58 escaquistes, la xifra més alta fins al moment, entre els quals un MI i quatre MC, tot i que cap d’ells va aconseguir la victòria, que va anar a parar al jove Arnau Sànchez, de 15 anys, que va firmar 7,5 punts de 8.

D’altra banda, aquest dimarts, 16 d’agost, a les deu de la nit, es disputarà un altre torneig paral·lel, en aquest cas el segon Torneig de Blitz sistema 960 o Fisher Random, on se sorteja la posició inicial de la primera fila de peces. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li