Llum verda a les millores dels carrers Ciutat i Rosselló de Palau-saverdera

0
712

El projecte contempla un pressupost de 417.947 € (IVA inclòs), dels quals la Generalitat n’aportarà 250.000 mitjançant una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024


Palau-saverdera ha aprovat inicialment tres projectes d’obres. Les actuacions previstes són al carrers Ciutat i Rosselló; al Mas Isaac i al pati de l’escola. Les obres planejades en dos carrers consistiran, entre altres coses, en pavimentar tot el carrer Ciutat i acabar d’obrir el carrer Rosselló, per fer-lo arribar des del carrer Nou fins al carrer Quintans. En tots dos casos, l’actuació contempla l’adequació dels serveis i la recol·lecció d’aigües plujanes. S’aprofitarà també per estendre la xarxa de gas. El projecte contempla un pressupost de 417.947 € (IVA inclòs), dels quals la Generalitat n’aportarà 250.000 mitjançant una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024. L’alcaldessa, Isabel Cortada, va explicar que es preveu rebre una aportació de prop de 100.000 € de la Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües i que els 67.800 € restants els aportarà el mateix Ajuntament. La proposta es va aprovar amb els 4 vots a favor de l’equip de govern i les 5 abstencions dels membres de l’oposició, Junts per Palau i Alternativa x Tothom.

MAS ISAAC. L’obra servirà per construir voreres a les zones verdes que són titularitat municipal i unes escales centrals entre els carrers Dinamarca i Anglaterra.

El projecte incorpora un pressupost de 189.950,77 € (IVA inclòs), que l’Ajuntament preveu finançar amb els 127.542,32 € que va pagar l’empresa Mas Isaac Properties SL, mentre que la resta es pagaran amb fons propis. La proposta es va aprovar amb 6 vots a favor de Gent de Palau-AM i Alternativa x Tothom i amb els 3 vots en contra dels regidors de Junts per Palau, que consideren que el projecte preveu un cost massa elevat.

ESCOLA. El projecte contempla mesures per reduir el pendent que hi ha al pati de baix i evitar, entre altres coses, que la pista poliesportiva s’ompli de terra cada vegada que plou. També es proposa la plantació d’arbres per aconseguir més zones d’ombra. Els treballs estan pressupostats amb un import de 114.295,61 € (IVA inclòs). El projecte es va aprovar amb els vots de l’equip de govern; dues abstencions i 3 vots en contra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li