Llum verda a l’entrada del Consell Comarcal a Fisersa

0
1634

En un futur s’espera el traspĂ s de les depuradores d’aigĂĽes residuals de l’Agència Catalana de l’Aigua a l’ens comarcal


 

La Junta General de FISERSA va aprovar dijous passatla incorporació al seu accionariat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Es vol impulsar així la prestació dels serveis de proveïment d’aigües, clavegueram, sanejament i depuració d’aigües a tota la comarca.Figueres de Serveis SA va ser creada l’any 1986, amb caràcter exclusivament municipal. El 2013 s’hi va incorporar Vilafant i ara ja inclou tota la comarca.

A partir d’ara Fisersa tindrà un abast supramunicipal i podrà assumir el servei de les xarxes d’abastament local a l’Albera (que dona servei a la Jonquera, Agullana, Espolla, Sant Climent Sescebes, Peralada i, darrerament, Rabós i Vilamaniscle), el Fluvià (Ventalló, l’Armentera i Viladamat) i l’Estela (Navata, Lladó, Cistella, Vilanant i el nucli de Taravaus). En un futur s’espera el traspàs de les depuradores d’aigües residuals de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) al Consell, unes instal·lacions que podrien ser gestionades per l’empresa juntament amb la seva ampliació i la construcció de les que encara falten.

L’alcaldessa de Figueres i Presidenta de Fisersa, Marta Felip, i el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, es van mostrar molt satisfets per l’acord que es va fer efectiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li