Llum verda a l’ampliació de Grup Cañigueral

0
1215

Es creen les condicions per habilitar una parcel·la única de 140.000 m2 a l’encreuament entre la carretera GI-8594 i la C-31, al sector conegut com la Carretera, sense incrementar l’edificabilitat prevista a la zona


La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha informat favorablement de la modificació de planejament necessària perquè la indústria càrnia Grup Cañigueral ampliï les instal·lacions que té a Vilamalla. Es tracta del hòlding que opera sota la marca Costa Brava Mediterranean Foods.

Així, es creen les condicions per habilitar una parcel·la única de 140.000 m2 a l’encreuament entre la carretera GI-8594 i la C-31, al sector conegut com la Carretera, sense incrementar l’edificabilitat prevista a la zona. El Grup Cañigueral va adquirir l’empresa càrnia implantada en aquest àmbit, Terfrisa. La regulació de la parcel·lació a la zona corresponia a les necessitats de Terfrisa però l’ampliació prevista arran de la compra requeria una parcel·la única més gran.

La Comissió ha tingut en compte l’interès general d’aquest projecte, atesa la rellevància del Grup, d’origen gironí i que dona feina a més de 3.000 persones, per emetre informe favorable amb diverses observacions que s’hauran d’incorporar. L’aprovació definitiva és competència de l’Ajuntament de Vilamalla.

La comissió d’urbanisme es va reunir la setmana passada. Per primera vegada les reunions de les comissions territorials es van fer de manera virtual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li