Llum blava pel Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

0
530

A Borrassà, per exemple, es va fer un espectacular muntatge on es va il·luminar el campanar i la façana de l’església de Sant Andreu amb un intens color blau, des que es va començar a fer fosc fins a les 11 de la nit


El dia 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Per aquest motiu, i com a mostra de solidaritat amb les persones amb trastorns de l’espectre de l’autisme (TEA) i les seves famílies, algunes poblacions de la comarca es van sumar a la campanya internacional «Light it up blue». Una iniciativa en la que s’il·luminen d’aquest color edificis i monuments amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre aquests trastorns.

A Borrassà es va fer un espectacular muntatge on es va il·luminar el campanar i la façana de l’església de Sant Andreu amb un intens color blau, des que es va començar a fer fosc fins a les 11 de la nit. Una altra de les poblacions que també es va afegir a aquesta iniciativa solidària, va ser Castelló d’Empúries. Durant bona part de la nit una llum suau va tenyir el mur del Rec del Molí de color blau.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li