Llers celebra la festa major d’estiu 2021 amb una programació farcida d’activitats

0
708

L’Ajuntament de Llers ha programat quatre dies de festa major amb ofertes de tota mena


Llers també celebrarà la seva festa major d’estiu del 2 al 5 de setembre amb moltes activitats diverses. El 1r tinent d’Alcalde i regidor d’Esports, Joventut i Associacions, Màrius Vergés, explica a HORA NOVA que enguany, «després de l’època que ens ha tocat viure, no tindrem la festa que tots i totes voldríem ja que hem hagut d’anul·lar algunes de les activitats importants que teníem programades, però encarem la festa de Llers amb molta il·lusió de poder tornar a fer les activitats populars que des de fa molt temps s’anaven duent a terme ininterrompudament, com són els reeixits playbacks, on participa gent del poble de totes les edats, i l’ofici solemne amb l’acompanyament dels Cantaires de Llers».

LES NOVETATS. Vergés destaca que en aquesta edició també s’ha apostat per fer alguna activitat nova, com per exemple el joc d’escapament i el tast de vins. Afegeix que cal destacar el cinema a la fresca, que està previst fer a la recentment renovada plaça Ramal, amb una pantalla de 7×4 m, i «la 3a edició del Grand Prix Aquàtic, que esperem que tindran molt bona resposta». Pel que fa a les visites teatralitzades al castell de Llers, es tornaran a oferir, ja que tal com explica el regidor, «van tenir molt bona acceptació per la festa de l’any passat i les volem potenciar amb un projecte global».

MESURES COVID. Pel que fa a la situació, Vergés declara que s’ha tingut en compte que les activitats i actes estiguin repartits per diferents espais de la població i per a totes les edats. Degut a les restriccions i protocols marcats pel PROCICAT i amb la finalitat de reduir la possibilita de contagis de la covid-19, totes les activitats estaran sotmeses al compliment de les mesures vigents i tenen l’aforament limitat amb reserva prèvia.

Finalment, el regidor conclou que personal està «molt orgullós de servir al poble de Llers, de la seva gent, de les associacions i dels comerços i negocis, i és per aquest motiu que l’equip de Govern té moltes ganes de continuar fent feina pel poble de Llers i pel benestar dels seus habitants». Diu que des del consistori tenen «moltes propostes i projectes per dur a terme a curt, mig i llarg termini per millorar el poble i els seus serveis, que esperem executar segons els terminis estratègicament planificats i que s’aniran veient properament». I agraeix «la gran feina que fan les associacions i entitats de Llers».


  • Pots consultar el cartell, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li