Llançà rebrà la Verge del Carme per mar

0
1280

Un dels actes més tradicionals i populars de la celebració de la Verge del Carme són les processons marítimes i enguany, a Llançà, si el temps ho permet, començarà a les 12.15 h, un cop s’acabi la missa en honor


Llançà és un dels pobles de costa que aquest cap de setmana també festejarà la celebració de la Verge del Carme, durant tres dies: 15, 16 i 17 de juliol.

BALL DE FESTA MAJOR. La celebració començarà el divendres, 15 de juliol, a les 18 h amb jocs per la mainada, a la plaça Catalunya de la vila. El farcell de jocs comptarà amb trenca olles, curses de sacs i una xocolatada, entre altres. Pel que fa a la programació de la nit, a les 23 h l’aparcament del port acollirà el ball de festa major amb el grup Big Mouthers, un grup de covers a la ciutat de Barcelona que en pocs mesos van aconseguir consolidar-se com la banda de versions internacionals més impactant i sol·licitada del país. Un cop acabi el concert, tancarà la nit la sessió musical de la violinista Dj Lia Jensen.

PROCESSÓ DEL CARME. El dissabte, 16 de juliol, i dia de la Verge del Carme, començarà la jornada amb la missa en honor a la Verge del Carme, a la pineda de la capella del Port a partir de les 11 h. La missa estarà ambientada musicalment amb la Coral Palandriu. Un cop acabat l’ofici solemne, a les 12.15 h començarà la processó de la Verge del Carme per mar, si el temps i les condicions climatològiques ho permeten. Està previst que la processó compti amb l’acompanyament de la xaranga DAMM-ER.

‘DAMMERSHOW’. Pel que fa a la nit, a partir de les 23 h a l’aparcament del Port s’hi farà el ball de festa major a càrrec de DAMMERSHOW, la mateixa formació s’encarregarà d’oferir un concert de versions d’allò més divertit. Finalment, tancarà la nit el dj i productor alt-empordanès, DJ Maken.
Més informació a la pàgina web de l’Ajuntament de Llançà.


  • Pots consultar el cartell, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li