Llançà prepara la Setmana de la Natura

0
893

Des del 6 al 12 de setembre s’hi trobaran propostes com classes d’aiguagim, de txikung, de dansa africana, un taller per crear un diari naturista, un altre d’ecologia natural, sortides guiades a través del port i la llotja, sortides de marxa nòrdica o un passeig amb la barca per la mar d’amunt, entre d’altres


El programa d’activitats de la Setmana de la Natura arriba a Llançà un any més amb una gran varietat d’activitats relacionades amb l’entorn per a totes les edats i gustos. Des del 6 al 12 de setembre s’hi trobaran propostes com classes d’aiguagim, de txikung, de dansa africana, un taller per crear un diari naturista, un altre d’ecologia natural, sortides guiades a través del port i la llotja, sortides de marxa nòrdica o un passeig amb la barca per la mar d’amunt, entre d’altres. Una forma de gaudir d’un entorn natural excepcional de forma conscient, divertida, entretinguda i respectuosa amb el medi ambient.

Les inscripcions es poden fer a l’oficina de Turisme de Llançà o a través del telèfon 972 380 855 i del correu turisme@llanca.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li