Llançà dedica tres carrers a tres dones icòniques

0
665

L’acte va reconèixer el paper rellevant de Lutgarda Suñer, Isabel Etxeberria com a mestres i de Francesa Llaó com a llevadora


 

Lutgarda Suñer, Isabel Etxeberria i Francesa Llaó, varen rebre un merescut homenatge el passat dissabte 18 de desembre a Llançà. L’acte d’homenatge va començar a l’Oficina de Turisme del municipi, on va començar una passejada cap als tres carrers que s’han dedicat a aquestes il·lustres dones. Una vegada finalitzat el recorregut, la comitiva es va dirigir cap a la Casa de Cultura, on l’historiador Arnald Plujà va realitzar una xerrada homenatge sobre les tres icones.

Amb aquest acte el municipi ha volgut reconèixer la dedicació com a mestres de Llançà de Lutgarda Suñer i Isabel Etxeberria i la tasca com a llevadora de Llançà de Francesca Llaó.

Entre els assistents a l’acte s’hi trobava l’alcaldessa Núria Escarpanter, i diferents regidors i regidores del municipi, així com Isabel Etxeberria. La pedagoga ha estat guardonada aquest mateix any amb la Creu de Sant Jordi, pel seu paper esforçat per dotar el nostre país d’una pedagogia pròpia i d’un sistema d’ensenyament plenament consolidat. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li