Llançà consulta a quina platja pot permetre l’accés de gossos

0
3383

D’entrada, el consistori planteja tres opcions: la platja Sota d’en Canals, ubicada a l’inici del cap Ras; la platja de l’Argilera, a prop de la zona de Sant Carles, o la platja de Sant Jordi, ubicada a la zona de l’Argilera


 

Després de fer diverses proves pilot en temporades anteriors, l’Ajuntament de Llançà ha posat en marxa un procés de participació ciutadana perquè els veïns decideixin a quina platja del municipi es permet l’accés de gossos aquesta temporada turística. D’entrada, el consistori planteja tres opcions: la platja Sota d’en Canals, ubicada a l’inici del cap Ras (al costat de les de Cros i Canyelles); la platja de l’Argilera, ubicada a prop de la zona de Sant Carles (al camí de ronda que va del port cap a Grifeu), o la platja de Sant Jordi, ubicada a la zona de l’Argilera (també s’hi accedeix des del camí de ronda que uneix el port amb Grifeu).

Totes les persones majors de 15 anys que estiguin empadronades a Llançà poden votar fins al 31 de maig. Les votacions són en línia, a través del web www.vota.llanca.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li