La DO Empordà distingeix Sabrià i el restaurant Llevataps

0
693

Els guardons anualment es concedeixen a persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció o defensa dels vins empordanesos


El Consell Regulador de la Denominació Origen (DO) Empordà va celebrar la setmana passada, a Girona, el lliurament de la sisena edició dels premis Lledoner d’Ori Bacus Emporità, uns guardons que anualment es concedeixen a persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció o defensa dels vins empordanesos. Aquesta edició s’havia de celebrar el 2020, però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

El guardonat del Bacus Emporità 2020 ha estat l’exdirector gerent del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, que ha estat impulsor de diverses campanyes gastronòmiques, entre les quals els Sopars Maridats que cada any celebren conjuntament els restauradors de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la denominació. Pel que fa al premi Lledoner d’Or 2020, el vencedor ha estat el restaurant Llevataps, de Girona, que va haver de tancar les portes durant la pandèmia de la covid-19.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li