El sisè ‘Som Cultura’ presenta cinquanta propostes

0
619

El festival permet descobrir el patrimoni a través d’activitats presencials i a distància durant tot el novembre


La sisena edició del festival Som Cultura presenta una cinquantena de propostes programades per les entitats i empreses associades al Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. Seguint la fórmula de l’any passat, el festival presenta una programació híbrida que combina les activitats presencials i a distància per a tota mena de públics.

La programació presencial, que es concentra durant els caps de setmana del mes de novembre, s’agrupa en quatre blocs temàtics: Descobreix el patrimoni, Visites teatralitzades, Activitats familiars i Genis i artistes. Les inscripcions per a aquestes activitats presencials es poden tramitar a través del webwww.somcultura.com.

Les activitats a distància les ofereixen una quinzena de museus gironins a través de la proposta «Els museus a casa», que impulsa la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. A diferència de les presencials per aquestes activitats digitals, no cal inscripció prèvia i totes seran gratuïtes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li