Lladó programa una festa major d’estiu més reduïda, però amb activitats diverses

0
904

La celebració serà del 9 a l’11 de juliol amb una desena d’activitats per a totes les edats


Lladó presenta la seva festa major d’estiu amb activitats que es repartiran al llarg de tres dies. Del divendres, 9 de juliol, al diumenge 11, la població es vestirà de festa i hi haurà actes i activitats per a totes les edats i gustos. Des de la comissió de festes encarregada de la celebració, destaquen que l’entitat «no vol deixar passar l’oportunitat de celebrar la vida, les ganes de relaxar-nos i gaudir de la cultura, la conveniència de recuperar els espais on ens sentim part d’una comunitat, perquè és només fent pinya que serem més forts per afrontar les vicissituds. És per aquest motiu que aquest any us proposem aquest seguit d’activitats». Destaquen que tot i ser un any especial «plantegem aquesta festa de curt format i esperem poder celebrar la festa que tots mereixem l’any vinent».

EL CONCERT. El tret de sortida de la Festa Major de Lladó 2021 serà el concert d’Oriol Sunmorenao trio (rumba catalana, Bananna Beach Trio 2k21). Aquesta és la nova proposta d’Oriol Rodriguez, el cantant i membre del grup de rumba Bannanna Beach que enguany arriba als escenaris d’estiu amb un format més reduït. Tal com explica ell mateix al mitjà, Oriol Sunmorenao Trio s’ha d’entendre «el que veníem fent fins ara, però encarant aquesta etapa post-covid diferent». El músic detalla que la situació inestable ha fet que « no es pugui girar amb la banda i com que no tenim aquesta estabilitat, el que hem fet és crear un format més factible i reduït per seguir tocant rumba i continuar connectats amb el públic».

Amb aquest nou format de trio, a l’escenari hi trobem l’Oriol, que tal com destaca, torna «a agafar la guitarra» i també posa la veu, el teclista de Bananna Beach, que també s’encarrega dels baixos, i la bateria de Roger. El músic i cantant conclou que l’estiu es presenta amb una vintena de concerts ja programats arreu del territori i alguna altra cosa que va sortint aquests dies. El concert es farà a la plaça major de Lladó a partir de les 23.30,h i l’aforament serà limitat. El preu de l’entrada serà de 3 euros.

MOCADORS DE FESTA. Des de l’organització de la Festa Major de Lladó destaquen que es podran comprar els mocadors de la festa el dimarts, 6 de juliol, i el dijous, 8 de juliol, de les 18 a les 21 h. Destaquen que els mocadors també es podran adquirir els dies de la festa.

CONCURS DE BALCONS. Per segon any, la Comissió de la Festa Major ha organitzat el Concurs de Balcons, per engalanar els carrers i places del poble. Les bases del concurs es poden trobar a la carta que ha repartit l’Ajuntament de Lladó als seus habitants o bé al canal d’Instagram de la festa.

L’ESPECTACLE INFANTIL. La jornada del dissabte, 10 de juliol, començarà amb un espectacle infantil amb titelles, a les 12 h, al Teatre sindicat. L’espectacle GNOMA tindrà aforament limitat; el preu de l’entrada serà de 3 euros i és una activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Gnoma és un espectacle de la companyia Pea Green Boat i tal com defineixen, la història es basa en que la gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades, però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla. A la Gwendolyn li agrada fer les coses d’una manera i a la Matilda d’una altra. Conviure no resulta tan divertit com imaginaven. Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l’aniversari de la seva germana. Un contratemps en el camí farà canviar la relació amb la Matilda. Gnoma és un espectacle de titelles que es basa en el repte de la convivència i l’amistat, les diferències i l’acceptació dels altres.


  • Pots consultar el programa de la Festa Major de Lladó, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li