L’interior i Figueres, destins principals de Setmana Santa a la comarca

0
1834

Segons les dades facilitades pels agremiats de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, durant aquests dies festius l’ocupació a la comarca oscil·larà entre el 60% i el 65% als municipis i ciutats d’interior


 

L’arribada de les vacances de Setmana Santa també es farà notar a l’Alt Empordà. En concret, s’evidenciarà sobretot als municipis de l’interior i a Figueres, que es convertiran en els destins principals dels turistes.

Segons les dades facilitades pels agremiats de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, durant aquests dies festius l’ocupació a la comarca oscil·larà entre el 60% i el 65% als municipis i ciutats d’interior, atès que la majoria dels allotjaments turístics romandran tancats a les localitats costaneres.

Pel que fa a l’estada mitjana, aquesta serà d’entre 2 i 3 dies, mentre que els dies amb més activitat seran divendres i dissabte.

EL PERFIL. Durant aquests dies la majoria dels turistes respondran a un perfil de proximitat, sobretot provinent de la província de Barcelona i rodalia, però també de la mateixa demarcació gironina. Com sempre, abundaran les parelles de mitjana edat així com les famílies amb mainada, però enguany hi haurà un nou perfil molt marcat: els equips de futbol que participaran en el Mediterranean International Cup (MIC), torneig de futbol amb 9 seus a la comarca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li