Liciten la nova escola de Vilamalla amb 4,1 milions

0
840

El centre educatiu serà d’una línia per a infantil i primària, que es poden ampliar a dues, i substituirà les actuals instal·lacions amb moltes mancances estructurals i aules en barracons


La Generalitat de Catalunya licita la construcció de la nova escola de Vilamalla. L’obra surt a concurs per 4,1 milions d’euros i la previsió és que, un cop les màquines entrin sobre terreny, l’edifici sigui realitat al cap d’un any i quatre mesos. El centre educatiu serà d’una línia per a infantil i primària, que es poden ampliar a dues, i substituirà les actuals instal·lacions amb moltes mancances estructurals i aules en barracons.

UBICACIÓ. L’escola es farà al sector de La Carretera i tindrà planta baixa i una planta pis on s’hi ubicaran les aules i els serveis. L’escola tindrà diversos serveis, com ara: biblioteca, cuina, menjador, magatzems, gimnàs o vestidors. Així doncs, en total tindrà una superfície construïda de fins a 2.073 metres quadrats. Cal destacar que segons consta al plec de condicions de la licitació, el pressupost també contempla un termini de tretze mesos per fer les instal·lacions del nou centre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li