L’hostaleria lidera la nova ocupació

0
1461

El sector de les empreses hoteleres i la restauració supera al capdavant al ram de la construcció


 

Segons assenyala l’estudi “Desenvolupament de l’ocupació a escala sectorial durant la crisi i la posterior recuperació”, informe publicat la setmana passada pel Banc d’Espanya, l’augment de l’ocupació s’està concentrant sobretot amb les empreses hoteleres i de la restauració, amb taxes de creixement que estan per sobre de les registrades per la construcció.

Així, mentre que en el 2007 el sector del rajol absorbia fins al 15,3% de l’ocupació espanyola i els hotels i restaurants el 7,1%, en el tancament del 2016 la construcció ha reduït el seu pes fins al 5,9%, mentre que el personal d’hotels i restaurants s’ha enfilat fins al 8,8%.

FUTURA JORNADA A EMPURIABRAVA. Coincidint amb l’Any de la Sostenibilitat i el 50è aniversari de la Marina d’Empuriabrava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i la Universitat de Girona, organitzaran properament una jornada formativa adreçada a professionals del sector turístic amb el títol “Cal innovar i ser sostenible per vendre més i millor?”. L’acte, que s’havia de fer el dia 3 d’octubre però que es va posposar per l’aturada general arran del setge policial de l’1-O, servirà per iniciar el nou curs del programa de formació Turisme 360º impulsat pel Patronat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li