L’hospital de Figueres reforma i millora el seu bloc quirúrgic

0
945

La modernització i la millora de quatre dels sis quiròfans de què disposa el centre ha tingut un cost d’1,1 milions d’euros


L’hospital de Figueres ha acabat les obres per modernitzar i millorar les instal·lacions del bloc quirúrgic. Tal com informen des de Salut Empordà, el projecte s’ha dividit en dues parts: la primera es va executar durant els mesos d’estiu del 2019 i la segona, aquest estiu. Les obres han costat 1,1 milions d’euros (600.000 euros a la primera fase i 500.000 euros a la segona).

EL BLOC QUIRÚRGIC. De l’hospital de Figueres té un total de sis sales: dues construïdes del 2011 i quatre del 1994. El projecte s’ha centrat en les sales d’operacions dels anys noranta i, per tal de minimitzar l’impacte de les obres en l’activitat del servei, s’ha dividit en dues parts. Aquest estiu s’ha actuat en les dues sales que quedaven per reformar i els treballs han permès actualitzar els quiròfans i fer una redistribució dels espais: reforma integral de l’espai, modernització de les mesures de seguretat i del sistema de climatització, adaptació de la instal·lació a la nova normativa i canvi de l’equipament. Tot això és una millora tant per al confort dels pacients com per al personal de l’hospital. Com a dada, l’any 2019 en el bloc quirúrgic de l’hospital de Figueres es van fer fins a 5.336 intervencions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li