L’hospital canvia el règim de visites i ja permet acompanyants les 24 hores

0
665

Les visites han d’accedir al centre per l’entrada principal i demanar la targeta identificativa, que s’ha de dur en un lloc visible. I a partir de les 21 h es tanca l’accés fins l’endemà a les 8 h


L’hospital de Figueres ha canviat el règim de visites i, des del dia 23, ja permet un acompanyant les 24 hores del dia als pacients ingressats al centre, sempre que no siguin positius de la covid-19. Fins ara, l’horari de visita a les plantes d’hospitalització mèdica i hospitalització quirúrgica era de 12 h a 20 h. Per ara, es manté fora de servei l’opció del llit d’acompanyant a l’espera de l’evolució de la pandèmia. Les visites han d’accedir al centre per l’entrada principal i demanar la targeta identificativa, que s’ha de dur en un lloc visible. I a partir de les 21 h es tanca l’accés fins l’endemà a les 8 h.

Aquests canvis arriben just la setmana en què la Unitat de Salut Laboral de la Fundació Salut Empordà ha donat a conèixer que entre el març del 2020 i l’abril del 2022 s’han infectat 578 professionals; és a dir, el 60% de la plantilla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li