L’home atracat a la plaça de l’Estació de Figueres va morir d’un fort cop al cap

0
711

L’autòpsia que s’ha fet al cos de l’home que va ser atracat a Figueres ha revelat que la víctima va morir arran d’un traumatisme craneoencefàlic. L’examen forense, doncs, conclou que el cas es tracta d’un homicidi. La víctima, un home sud-americà, va morir després que dos lladres el van tirar a terra per robar-li la cartera a la plaça de l’Estació. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els atacants, que segons les dades aportades per diversos testimonis, eren de procedència marroquina. Els agents també han recollit les càmeres de seguretat d’un establiment proper i analitzen les imatges que s’hi van enregistrar per identificar els lladres.

L’assalt va tenir lloc aquest dissabte pels volts de la mitjanit a la plaça de l’Estació de Figueres. La víctima era un home d’una cinquantena d’anys, d’origen sud-americà i que vivia a l’Escala. Dos homes van dirigir-se cap a la víctima i, amb la intenció de robar-li la cartera, el van empentar i el van fer caure a terra.

Els lladres no van dubtar a l’hora de fer servir la violència per aconseguir el seu objectiu. A conseqüència de l’atac, l’home va quedar estès a terra. Els serveis d’emergències el van intentar reanimar al mateix lloc dels fets i el van traslladar d’urgència a l’Hospital de Figueres, on va morir poca estona després d’ingressar-hi.

Com que l’home tenia antecedents de malalties (com ara problemes de coagulació), l’autòpsia ha estat determinant per aclarir les circumstàncies de la mort. L’examen forense, que s’ha fet aquest dilluns, però, no ha deixat lloc a dubtes. L’autòpsia ha conclòs que l’home va morir a conseqüència d’un traumatisme craneoencefàlic, arran del cop que es va donar quan el van fer caure a terra.

El resultat de l’autòpsia, doncs, eleva el cas a un homicidi. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets i treballen per localitzar els assaltants. Segons les dades proporcionades per diversos testimonis, es tractaria de dos homes amb trets magribins. Els agents també han agafat les cintes de seguretat d’un establiment proper i analitzen les imatges que van enregistrar per identificar els lladres.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li