L’Handbol Empordà, més consolidat

0
1184

La temporada passada va ser la primer en la qual el club va tenir dos conjunts femenins, un cadet i un sènior


 

El ja llunyà 25 d’abril la Federació Catalana d’Handbol va emetre un comunicat en el qual avançava la clausura de la temporada abans d’hora arran dels efectes del nou coronavirus Covid-19. Una decisió, aquesta, que en àmbit comarcal només va afectar un club, l’Handbol Empordà. Des de llavors, l’entitat ha tingut temps per fer balanç del curs 2019-2020, que en termes generals ha abaixat la persiana amb bones sensacions. De fet, així ho detalla el president, Antonio Gómez, que malgrat reconèixer que ha estat una «temporada atípica» a causa de la pandèmia, també apunta que fins al moment del tancament era un any «molt bo a diferents nivells». «Aquesta ha estat la primera temporada que el club ha tingut dos equips femenins –cadet i sènior–, que és un repte que costa molt d’aconseguir, i d’altra banda aquesta temporada també ha suposat un salt competitiu important de diversos equips, fa anys que hi treballem i s’han començat a recollir els fruits», explica Gómez. Entre aquests equips que han evidenciat un pas endavant hi ha, precisament, el cadet femení, que pugnava a la zona noble de la classificació, mentre que també han destacat altres formacions com el juvenil, que apuntava al top-4 de la seva categoria. «Pel que fa a la base, ha continuat formant-se dins d’uns valors marcats des del club, i certament estan fent molt bé la seva feina», afegeix el president.

En certa manera, i segons el parer de Gómez, aquesta temporada excepcional ha servit per «consolidar» el projecte. «És un treball d’anar remant a contracorrent, però amb el grup humà que té el club és més fàcil seguir consolidant aquest esport i, per descomptat, aquest projecte».

EL FUTUR. Amb els deures fets de la temporada anterior, el que toca ara és afrontar els reptes del futur. Com assenyala el president, en aquests moments la sensació que regna és, com passa a la majoria de clubs de qualsevol esport, «la incertesa». «A les pròximes setmanes la junta tindrà diverses reunions importants per marcar el camí a seguir la temporada vinent. Ara bé, si hi ha un objectiu clar, aquest és el de continuar creixent i consolidar el club i aquest meravellós esport».

En aquests moments, l’Handbol Empordà està format per un total de set equips, un volum que equival a una xifra d’una vuitantena de jugadors. El cos tècnic està format per 20 entrenadors. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li