L’Handbol Empordà exhibeix múscul

0
2125

El club alt-empordanès compta aquesta temporada amb 89 jugadors repartits en sis categories diferents


 

El Club Handbol Empordà ha iniciat la nova temporada amb l’objectiu cabdal de continuar amb l’evolució del seu planter. “Estem parlant d’un projecte a llarg termini i de futur, ja que els joves són el futur del club”, explica el president Antonio Gómez.

En concret, l’entitat alt-empordanesa, l’únic club de la comarca que actualment promociona la pràctica de l’handbol, té enguany un total de 89 jugadors distribuïts en sis categories diferents: aleví, on hi ha els conjunts groc i blanc (amb 10 jugadors cadascun d’aquests); infantil (11); infantil femení (13); cadet (16); juvenil (12) i sènior (17).

Precisament, de l’equip absolut s’espera que pugui assolir l’ascens a Segona Catalana, una fita que no s’entreveu impossible tenint en compte el bon inici de campionat, període en el qual l’equip ha aconseguit cinc triomfs en cinc partits, el darrer dels quals dissabte passat contra l’Handbol Garbí B (37-25).

De la resta d’equips qui pot donar la campanada és el cadet, de qui s’espera que es pugui classificar per a la segona fase de la lliga, un objectiu que, en cas de materialitzar-se, suposaria la primera vegada que un equip de club ho assoleix. En relació amb els dos infantils, l’objectiu és que protagonitzin una temporada de consolidació, mentre que el juvenil ha de viure una temporada de transició i adaptació a la categoria.

PROMOCIONAR L’ESPORT DE BASE. El CH Empordà és una entitat esportiva que treballa des de fa anys per facilitar i promocionar l’esport de base entre els joves de Roses, Castelló d’Empúries i de poblacions de les rodalies. Mitjançant la pràctica de l’handbol, l’entitat ofereix als nois i noies accedir a un esport on poden desenvolupar les seves activitats físiques, però també les socials i personals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li