L’exèrcit ja ha desinfectat equipaments de Mollet, la Jonquera, Roses i Figueres

0
971

Dijous passat van actuar a l’Ajuntament, el centre cívic, les marquesines, la plaça i les illes de residus de Mollet de Peralada


 

La unitat de desinfecció del regiment Arapiles 62 de la base de l’Exèrcit de Terra de Sant Climent Sescebes va desinfectar dijous passat diverses instal·lacions de Mollet de Peralada. Ho van fer a petició del govern municipal. En concret, els militars van actuar desinfectant l’exterior i les instal·lacions comunes de l’edifici de l’Ajuntament, el centre cívic municipal, les marquesines de les parades d’autobús, la zona exterior de la plaça de l’Església i els punts de contenidors i recollida de deixalles.

L’actuació de l’exèrcit espanyol se suma a altres serveis que s’han fet durant la pandèmia a diversos municipis de l’Alt Empordà. Tal com ja va avançar HORA NOVA, en el marc de l’operatiu Balmis, des del passat 4 d’abril la unitat de descontaminació de Sant Climent Sescebes i un escamot de descontaminació no específic nuclear, biològica i química (NBQ) ha desinfectat i descontaminat les comissaries de la Policia Nacional i altres equipaments de la Jonquera, Figueres o Roses. A més, els militars de la base Àlvarez de Castro també han tingut un paper molt important en les tasques de desinfectar residències per a la gent gran d’arreu de Catalunya.

Paral·lelament, diversos escamots han col·laborat amb la Guàrdia Civil a l’hora de controlar les vies més secundàries de la comarca, incloent-hi les carreteres i els camins rurals. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li