L’estudi de mobilitat crea una picabaralla a Roses

0
1157

El regidor Carles Pàramo insta l’oposició a fer propostes i a donar solucions, tot apuntant que el govern avança en l’elaboració de documents sobre aquest aspecte


El ple ordinari del mes de maig a Roses va tenir moments de tensió entre el portaveu d’ERC, Joan Plana, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Carles Pàramo. Es debatia sobre el punt en què el govern de Montse Mindan donava comptes sobre l’estudi de Mobilitat de Roses. Un estudi que ha de donar lloc a un pla de mobilitat i a mesures concretes.

Pàramo va instar l’oposició a fer propostes i a donar solucions al pla de mobilitat, tot apuntant que el govern ja estava avançant en l’elaboració de documents sobre aquest aspecte. Pàramo va posar de manifest els més de 13.000 vehicles que arriben a passar per la Gran Via a l’agost. Dirigint-se a l’oposició va dir: “Demanem propostes, el que no farem serà evitar que entri gent a Roses.”

Joan Plana d’ERC va considerar que era el govern qui havia de liderar el pla de mobilitat. Va afegir: “No els marcarem l’agenda l’oposició, sinó pleguin i ja exercirem el lideratge els altres”. A precs i preguntes, Plana va insistir acusant Pàramo de “fer demagògia de manual” i va preguntar-li: “Quan vostè es retiri deixarà a l’alcaldessa governar o continuarà governant des de l’ombra?” L’exalcalde va respondre: “No sé si intentes ofendre’m a mi o a la Montse, però t’estàs ofenent a tu mateix, i amb la càrrega negativa que portes a dins, o canvies o no faràs res políticament”. Pàramo va demanar respecte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li