L’estiu no compleix les expectatives

0
1632

L’Alt Empordà tanca l’agost amb una mitjana hotelera del 80%, un percentatge lleugerament inferior al de l’any passat


 

Els resultats de la temporada estiuenca no estan complint les previsions dels empresaris hotelers de la demarcació gironina. En el cas de la comarca de l’Alt Empordà, i segons dades recollides per la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona a través dels seus agremiats, l’ocupació mitjana hotelera durant el mes d’agost ha estat del 80%, una xifra que representa, com a la resta de comarques del litoral gironí, una reducció del 5% en comparació amb l’any passat.

En relació amb la previsió d’ocupació d’aquest mes de setembre, aquesta es diferencia per quinzenes tenint en compte que a la darrera baixaran notòriament els índexs d’ocupació, tal com és habitual. En aquest sentit, al territori alt-empordanès s’augura una ocupació d’entre el 55% i el 60%. Com a la resta del territori gironí, es preveu que la previsió d’ocupació de la segona quinzena sigui entre un 5% i un 10% més baixa a l’Alt Empordà.

EL PERFIL. El visitant que estiuejarà a la província durant el setembre serà el mateix que a l’agost: parelles i famílies catalanes, franceses, de la resta de l’Estat, russes, britàniques i alemanyes. La mitjana d’estades a l’Alt Empordà, com a la resta del litoral, oscil·larà entre 3 i 4 dies, un punt més baixes que al juliol i agost.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li