L’estiu començarà amb un 75% d’ocupació a l’Alt Empordà

0
1361

Segons la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona es recuperaran mercats com l’alemany o el belga


Els primers compassos de l’època estiuenca deixaran una ocupació d’entre un 70% i un 75% a l’Alt Empordà durant la primera quinzena de juliol. Així ho assenyala la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, que apunta, segons les dades obtingudes dels seus agremiats, que l’ocupació hotelera del mes de juliol a la demarcació serà superior durant la segona quinzena.

D’altra banda, el perfil de turista seran parelles de mitjana edat i famílies principalment catalanes provinents de la ciutat de Barcelona i rodalies. En un terme més secundari arribaran visitants francesos, seguits dels britànics, turistes de la resta de l’Estat espanyol, holandesos, belgues, russos i alemanys. En aquest sentit, la federació assenyala que s’estan recuperant alguns mercats forans com l’alemany, l’holandès o el belga, que durant els darrers anys havien deixat de visitar les comarques de Girona perquè viatjaven a altres països competidors com Tunísia, Egipte i Turquia.

LES ESTADES. Globalment, la mitjana d’estades a la província oscil·la entre els 3 i els 4 dies, tot i que a les zones costaneres la mitjana és d’entre 4 i 5 dies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li