L’esport, cap a la banqueta

0
1259

El prestigiós torneig de futbol base Mediterranean International Cup-MIC, que s’havia de celebrar del 7 al 12 d’abril, ha estat una de les suspensions més sonades 


L’esclat de la crisi sanitària del coronavirus ha afectat tots els sectors, incloent-hi l’esport, un àmbit que ha quedat absolutament paralitzat com a mesura preventiva per evitar el contagi. El llistat d’esports i disciplines que van anar anunciant la cancel·lació d’activitat va ser gradual, però constant: des de la Federació Catalana de Futbol, que ha suspès tots els entrenaments i partits per un termini de dues setmanes, el període provisional que s’ha establert d’altra banda a la majoria de competicions, fins a proves puntuals com la Cursa de Sant Josep de Figueres, que aquest diumenge havia de celebrar l’onzena edició, o la setena edició de l’Entre Castells de Vilajuïga. En aquest últim cas, precisament, l’organització ja ha establert una nova data, els dies 16, 17 i 18 d’octubre.

Però més enllà de les aturades lligueres o d’activitats específiques, la prevenció per frenar la propagació del Covid-19 també ha implicat la supressió, aquest 2020, del prestigiós torneig de futbol base Mediterranean International Cup-MIC, un esdeveniment que enguany també havia de tenir un marcat protagonisme a la comarca de l’Alt Empordà. En concret, la vintena edició havia d’exhibir partits a vuit emplaçaments del territori: Figueres, Bàscara, Empuriabrava, l’Escala, la Jonquera, Llançà, Peralada i Sant Pere Pescador.

Amb aquest context, doncs, caldrà estar amatent i mantenir-se a l’expectativa per valorar com avancen els esdeveniments. De moment, els camps, les pistes o els poliesportius han deixat l’activitat a la banqueta, conscients que el partit que s’ha de guanyar, en aquests moments, és un altre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li