L’Espai de l’Estalvi i l’autoconsum

0
982

La companyia Endesa, a travĂ©s del seu Espai de l’Estalvi, continua fomentant l’eficiència energètica i els seus mĂşltiples avantatges


 

La companyia Endesa, a travĂ©s del seu Espai de l’Estalvi, continua fomentant l’eficiència energètica i els seus mĂşltiples avantatges. Ara bĂ©, què significa, l’eficiència energètica? Es tracta de l’optimitzaciĂł del consum d’energia que ens permet assolir els mateixos nivells de confort i qualitat de vida amb la implementaciĂł de mecanismes per estalviar energia i evitar pèrdues durant tot el procĂ©s. 

En aquest sentit, des d’Endesa projecten alguns consells per poder millorar l’eficiència energètica en el dia a dia. 

  • Aprofitar la llum natural i canviar les bombetes per LED: amb aquesta mesura es poden arribar a aconseguir valors d’eficiència per damunt del 80%, a mĂ©s d’un gran estalvi en la factura. 
  • Reformes: Ă©s important apostar per electrodomèstics el mĂ©s eficients possible, que a la llarga es tradueix en estalvi i en una gran millora de l’eficiència energètica de la llar. 
  • Calderes: cal regular la temperatura de l’aigua en funciĂł de l’estaciĂł de l’any. 
  • Comunitat de veĂŻns: apostar per llums LED i sistemes de detecciĂł de presència millora l’eficiència dels sistemes d’il·luminaciĂł de les zones comunes. 
  • Tarifes: cada vegada hi ha mĂ©s alternatives que et permeten consumir energia cent per cent sostenible amb tarifes planes de llum que tenen una quota totalment personalitzada segons les necessitats de cadascĂş. 

  • Consulta els consells, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li