L’Escoleta Cap de Creus, a Roses

0
957

El centre formatiu de trail iniciarà una nova aventura a la localitat costanera a partir del dia 11 de gener


L’Escoleta Trail Running Cap de Creus també tindrà presència a Roses. Tal com va avançar aquest setmanari, el club obrirà un nou centre formatiu l’any vinent a la localitat costanera, una activitat que marcarà el tret de sortida a partir del dia 11 de gener i que s’afegirà a la resta d’escoletes que el club ja té operatives: a Vilajuïga, a Llançà, a Navata i, més recentment, a Llagostera (a la imatge), on l’escoleta ja està en marxa des del passat setembre.

Més enllà del treball de l’Escoleta, el projecte ha esdevingut una realitat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el Club Atletisme Roses i l’Institut Illa de Rodes. El centre acadèmic, de fet, serà el lloc específic de l’activitat, que tindrà lloc cada dilluns i dijous, de 17:30 h a 19 h.

En aquest mitjà, el director tècnic de l’Escoleta Trail Running Cap de Creus, Èric Torres, detallava que les sinergies establertes amb les entitats rosinques han de servir per donar un impuls al trail al territori: «Un dels objectius és que en els cicles formatius que es fan hi hagi molt més treball de trail running».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li